Verbouwen

Dubbel glas online bestellen

Dubbel glas online bestellen

Ongeveer twee jaar geleden was er erg veel onrust in rust. Mijn had erg veel ruzie met onze zoon en dit is op een dag volledig geëscaleerd. Zo kwam ik thuis en hoorde ik mijn man en zoon al tegen elkaar schreeuwen. Ik probeerde ze nog rustig te krijgen, maar dit wilde niet lukken. Het liep zelfs zo erg uit de hand dat mijn zoon iets naar mijn man wilde gooien. Gelukkig miste hij mijn man, maar helaas raakte hij ons raam. In het raam zat een diepe barst en die moest vervangen worden. Na dit incident hebben we een goed gesprek gehad en sindsdien gaat het een heel stuk beter thuis. Echter hadden we nog wel een kapot raam en moesten we dat zien te fixen. Aangezien mijn zoon het raam moest betalen en het erg duur is om hier een bedrijf voor te laten komen, besloten we om online dubbel glas te bestellen. Echter had niemand van ons ervaring met dubbel glas online bestellen en dat maakte het wel een heel stuk lastiger.

 

De zoektocht naar Dubbel glas online bestellen

Aangezien mijn zoon het raam had gesloopt en voor een nieuwe moest zorgen, kreeg hij in eerste instantie ook de verantwoordelijkheid over het dubbel glas online bestellen. Echter na een week zoeken was hij nog niks opgeschoten en besloten wij hem te helpen. We kwamen er zelf dan ook achter dat dit een stuk lastiger was dan we met zijn allen hadden gedacht. Na lang zoeken wisten we een site te vinden waar je dubbel glas online kon bestellen. Het belangrijkste hierbij waren de afmetingen. De afmetingen die wij nodig hadden, konden we namelijk bijna nergens vinden. Toen we het dubbel glas online hadden besteld, waren we erg benieuwd naar wat erbinnen zou komen. Ongeveer een week later werd het pakket dan ook bij ons bezorgd. De service hierbij was erg fijn en gaf on dan ook direct een gerust gevoel. Toen het dubbel glas door middel van online bestellen binnen was, konden mijn zoon en mijn man beginnen met het plaatsen van het nieuwe raam.

Het dubbel glas vervangen

Aangezien het even duurde voordat er een nieuw raam werd besteld, hadden we het kapotte raam afgeplakt met karton. Voordat er begonnen kon worden met het plaatsen van het nieuwe raam moest eerst het karton en de oude raam verwijderd worden. Het vervangen van het raam heeft dan ook bijna de hele dag geduurd, maar ik moet zeggen dat het eindresultaat erg mooi is. Dubbel glas online bestellen en zelf monteren is dus een heel stuk eenvoudiger dan wat de meeste mensen denken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *