Muren

Een unieke kinderkamer kun je creëren door muurschilderingen te laten maken

Een muurschildering is een leuke toevoeging in de kamer. Je kan er een duidelijk thema en sfeer mee creëren. Ook weet je zeker dat het een unieke wandversiering is, want geen enkele muurschildering is hetzelfde. Als je hebt gekozen voor een bepaald thema voor in de kamer, kun je een muurschildering laten maken. Veel mensen kiezen voor een knuffelbeer, een cartoon of een ander bekend sprookje, maar je kan ook kiezen voor een leuke foto, quote of een liedje. Ook is een graffiti kinderkamer erg populair, vooral onder jongens. Dit geeft een stoere uitstraling en heeft meer kans jaren mee te gaan.

Graffiti kinderkamer

Graffiti voor een kinderkamer die jaren leuk blijft

Een graffiti kinderkamer is natuurlijk een stuk specialer dan een standaard muur of behang. Het kan in elk thema en elk gewenst ontwerp gemaakt worden. Veel kinderen zullen snel kiezen voor een Disney figuur of een auto, maar dit wordt vaak afgeraden. Voor veel kinderen is dit een fase, en omdat dit snel voorbij kan zijn is het zonde om hiervoor te kiezen. Een kamer moet aansluiten op de belevingswereld van het kind maar het moet ook mee kunnen groeien met het kind. Het is mogelijk om een kamer te creëren die voor een kind van 6 jaar geweldig is maar die op zijn/haar 16e ook nog steeds leuk wordt gevonden. Op deze manier is de graffiti kinderkamer een succes en het geld meer dan waard.

Kosten van een muurschildering

Aan een muurschildering laten maken zijn natuurlijk kosten verbonden. Een muurschildering kost gemiddeld 250 euro, bij een niet al te ingewikkeld ontwerp. De kosten van een muurschildering zijn natuurlijk afhankelijk van de textuur, grootte van de muur en het ontwerp. Een gladde muur is natuurlijk makkelijker te beschilderen dan een ruwe muur, omdat dan alle gaatjes gevuld moeten worden. Dat kost veel extra tijd. De grootte van het oppervlak dat geschilderd moet worden, speelt natuurlijk ook een rol. Evenveel als het ontwerp wat er op moet komen. Zelfportretten bijvoorbeeld kostte veel meer tijd dan een Disney figuur. Sommige schilders zullen ook nog reiskosten rekenen bij de totale kosten. Om onverwachte kosten te voorkomen is het handig om telefonisch al contact te zoeken met de schilder. Zo kunnen jullie bespreken wat voor kosten hij zal gaan rekenen en kun jij hier rekening mee houden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *