Meubels

Fotodoek

Eerst was er de destijds zo revolutionaire papieren poster, later kwam het veel betere canvas en tegenwoordig kun je beter kiezen voor een fotodoek aan de muur. Canvas was al een enorme stap vooruit, met een fotodoek is opnieuw een kwaliteits stap gemaakt en wordt je muur nog mooier en uniek als je besluit een eigen foto – groot uiteraard- op fotodoek af te laten drukken.

Afdruk van een eigen foto

Wil je een uniek fotodoek, dan kies je uiteraard voor een afdruk van een eigen foto op fotodoek. Wil je dat niet en zoek je fotodoeken voor bijvoorbeeld in de wachtkamer van je praktijk of bedrijf, maak dan een keuze uit de enorme collectie fotodoeken die beschikbaar is. Fotodoek bestaat uit materiaal dat weer vele malen beter is dan de materialen waarvan canvas gebruikt maakt, terwijl dat destijds toch al een enorme vooruitgang was.

Kleur en indrukwekkende scherptefotodoek

De kwaliteitsverbetering van fotodoek komt vooral tot uiting in de kleuren en de indrukwekkende scherpte. Fotodoeken verwissel je bovendien regelmatig binnen een strak frame van aluminium. Zo blijf je je gasten verrassen als ze in de wachtkamer komen. Hangt er weer zo’n fraai fotodoek.

Alsof je deel uitmaakt van het tafereeltje

Populaire thema’s binnen de collectie fotodoeken zijn zeer zeker de natuur, maar ook zwart-wit, steden, abstract en de dierenwereld. Stuk voor stuk schitterende fotodoeken. Alsof je zelf deel uitmaakt van het tafereeltje. Alsof je zelf in de natuur of in die wereldstad staat. En hoe groot je het fotodoek ook laat afdrukken, het zijn de details die het verschil maken. En steeds weer zie je iets anders. Je kunt er uren naar kijken. Fotodoeken blijven je aandacht trekken.

Collectie wordt steeds ververst

Dat de fotodoeken met zorg geproduceerd worden moge duidelijk zijn, dat stralen ze ook uit. De collectie ververst continu, waardoor het de moeite waard is om regelmatig de collectie van de aanbieders te bekijken. Wellicht zit er weer iets fraais voor je tussen.

Details prachtig uitvergroot

Op fotodoeken worden details uitvergroot, zoals die tulp in het gigantische tulpenveld. Prachtig om aan de muur te hebben, zoals een fotodoek eigenlijk steeds de mooiste foto’s op het mooiste materiaal biedt, en dat in elk gewenst formaat en zowel heel persoonlijk als onpersoonlijk. Wie denkt er eigenlijk tegenwoordig nog weleens aan de ooit zo geliefde posters? Mocht je er thuis nog een hebben liggen, vergelijk die eens met een fotodoek. Je zult echt versteld staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *