Kunststof en Marmoleum vloeren 

Op zoek naar kunststof vloeren voor in je huis met natuurlijk goede kwaliteiten? Misschien zijn marmoleum vloeren ook wel wat voor jou? Een zijn veel verschillenden vloeren waaruit je kunt kiezen. Er zijn veel dingen die marmoleum vloeren zo uniek maken. Zo is het een leuk weetje dat marmoleum de eerste CO2 neutrale vloer ter wereld is. Ook is het een duurzaam product wat een stuk beter is voor de natuur. Deze vloer is een veel betere bijdrage aan de wereld, de huidige en ook de toekomstige generatie. Kunststofvloeren zijn ook heel populair nu en sluiten natuurlijk ook helemaal aan op de nieuwste trends tegenwoordig. Deze vloeren zijn ook een van de duurzame vloeren. Er zijn verschillende soorten kunststoffen voor de vloeren die je wilt hebben. Vooral als je wil dat de vloer een echte uitstraling van hout of steen heeft, zijn zulke kunststof vloeren de perfecte oplossing voor jouw huis. 

 

Soorten Marmoleum vloeren met zijn voordelen 

Marmoleum vloer

Marmoleum vloeren dragen niet bij aan de klimaatveranderingen en is juist een vloer die helpt met het bijdragen aan een betere wereld. Het is weer een stap naar een meer duurzamere wereld met behulp van marmoleum CO2 neutraal vloeren. Als je het hebt over basis van marmoleum dan is die goed, duurzaam en gezond. Dit soort vloeren zijn gemaakt van hernieuwbare natuurlijke grondstoffen zoals houtmeel, hars, lijnolie en kalksteen. Ook zijn er linoleum vloeren (marmoleum) en is deze stijlvol, duurzaam en comfortabel. Het is ook nog eens verkrijgbaar in veel verschillende soorten kleuren. De vloer heeft een lange levensduur die langer dan vijftien jaar meegaat. De linoleum vloer is in tegels maar ook in banen beschikbaar. Nog een groot voordeel van deze vloer is dat het een 100% natuurproduct is. Het is ook nog eens een hele hygiënische vloer, die heel gemakkelijk schoon te maken is. 

 

Kunststof vloeren met zijn voordele

Omdat een vloer van kunststof de uitstraling heeft van echt hout of steen, heb je niet de nadelen van een echte houten of stenen vloer. Zo is het dus niet nodig om bijvoorbeeld een echte houten vloer te halen. Met deze vloer kun je het ook in kamers gebruiken waar het nat en vochtig is, zoals in de badkamer of de wc. Zulke soorten vloeren kunnen er vooral heel goed tegen. Zo een vloer past overal perfect bij en kun je het vooral heel goed combineren in je huis door de keuze van een heleboel verschillende kleuren.