Wandkast op maat
Meubels

Wandkast op maat

Met een wandkast op maat haal je pas echt iets bijzonder in huis. Zie het zo: je combineert dit mooie dressoir met foto’s met je televisiemeubel en de designkast in één wandkast, volledig op maat gemaakt en buitengewoon fraai en functioneel. Ook voor in de slaapkamer en in moeilijke ruimtes – zoals bijvoorbeeld de ruimte onder je trap – heb je onwijs veel baat bij een ook nog eens heel fraaie wandkast op maat.

Uitstraling en functionaliteit gaan hand in hand

Denk maar eens aan je slaapkamer, waar je nu twee of drie verschillende kledingkasten hebt staan. Wat dacht je van één wandkast over de gehele wand die precies past en geheel naar eigen wens is ingedeeld; met dus voldoende plek voor zowel hang en leg. Een wandkast op maat is het bewijs dat uitstraling wel degelijk hand in hand kan gaan met optimale functionaliteit.

Op maat gemaakte wandkasten: de ideale oplossing

Ook in lastige ruimtes zijn op maat gemaakte wandkasten vaak de ideale oplossing. Vaak past het wandmeubel dat in de winkels aangeboden wordt nooit op die plekken en biedt het dus niet de door jou gewenste oplossing. Aan de hand van voorbeelden kan de specialist je snel verder helpen. Uiteraard zijn jouw wensen leidend, de ervaren producenten van wandkasten geven je altijd advies en helpen je, simpelweg omdat zij dagelijks met wandkasten werken.

Kies ook zelf het materiaal

Behalve de buitenkant, is ook de binnenkant van de kast belangrijk bij een wandkast, en ook hier spelen jouw wensen de belangrijkste rol. De kast wordt zo gemaakt, dat zowel de binnen- als de buitenkant aan al je wensen voldoen. Uiteraard kies je ook het soort materiaal dat voor de wandkast gebruikt wordt.

Van jouw wandkast is nergens een tweede te vinden

Ben je er helemaal uit en weet je precies wat je wilt, dan komt de specialist bij je thuis om de maten op te nemen en wordt er een 3D tekening gemaakt van hoe de situatie er precies uit zal gaan zien. Is ook de offerte akkoord, dan zullen letterlijk spijkers met koppen geslagen worden en ben je binnen afzienbare tijd de trotse eigenaar van een wandkast op maat. Daarmee heb je een unieke kast, want het is niet denkbeeldig dat er een tweede kast te vinden is die er net zo uitziet en van dezelfde afmeting is én ook nog eens aan de binnenkant exact dezelfde indeling heeft.

Meer informatie over wandkasten op maat vind je hier.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *